Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de cinayet!

Derince Yenikent Mahallesinde bulunan bir markette alışveriş yapan evli çifte tabancayla ateş açan kişi olaydan sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı çift ise tedavi altına alındı. Kalbine isabet eden mermi ile ağır yaralanan Belfun Doğramacı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Derince Yenikent Mahallesinde bulunan

Alınan bilgiye göre Derince Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesinde bulunan bir markette alışveriş yapan ve felçli olduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı (37), o esnada markete gelen Mustafa Ş. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sevda Doğramacı koluna isabet eden mermi ile yaralanırken eşi Belfun ise göğsünden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TABANCASIYLA GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralılar Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Sevda Doğramacı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken ağır yaralanan ve hastaneye gelirken kalbi durduğu öğrenilen Belfun Doğramacı ise tedavi altına alındı. Belfun Doğramacı, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayın şüphelisi Mustafa Ş. ise polis ekiplerince olaydan 500 metre ileride tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Mustafa Ş.’nin Doğramacı çiftine neden ateş ettiği ise henüz öğrenilemedi.