Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekli Başkomiser Şükrü Varol intihar etti

Derince ilçesi Yenikent Mahallesi’nde ikamet eden emekli başkomiser Şükrü Varol, evinde beylik tabancasıyla intihar etti. Yapılan kontrollerde Varol’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Derince ilçesi Yenikent Mahallesi’nde

Edinilen bilgilere göre Derince ilçesi Yenikent Mahallesi Pehlivan Sokak Çalışanlar Sitesi Sümbül Apartmanı’nda tek başına yaşayan emekli Başkomiser Şükrü Varol’dan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler tek başına yaşayan Varol’u dairede kanlar içinde buldu. Olay yerine sağlık ekiplerinin çağrılmasının ardından kısa sürede gelen ekiplerce yapılan kontrollerde Varol’un hayatını kaybettiği belirlendi.

GÜNDÜZ DIŞARIDA DOLAŞTI

Evde yapılan incelemelerde Varol’un beylik tabancası ile intihar ettiği belirlendi. İnceleme işlemlerinin ardından Varol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Gündüz dışarıda dolaşan ve arkadaşları ile sohbet eden Varol’un daha sonra eve gittiği ve bir daha kendisinden haber alınamadı öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası olan ve eşini yaklaşık 6 yıl önce kaybeden Varol’un neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.