Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enver Güler, evinin etrafında keşif yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği eski Başkanı ve tribün Lideri Enver Güler, yaşadığı evin etrafında keşif yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği

Geçtiğimiz yıllarda bir anda yönetiminin haberi olmadan görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Hodri Meydan Taraftarlar Derneği eski Başkanı Enver Güler ile mevcut tribün lideri Haluk Bozo arasında gerginlik yaşandığı biliniyor.

ULTRAS GULF YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

Yaratıcı besteler ve pankartlarla büyük beğeni toplayan taraftar gençlerin bir arada olmak için 4 yıl önce açtıkları Ultras Gulf’un, Enver Güler’in ani istifasıyla birlikte mevcut tribün yönetimi tarafından kapatılmasının ardından geçtiğimiz günlerde yeniden aktif hale getirildi.

ENVER GÜLER’İ HEDEF Mİ ALDILAR?

Enver Güler’in de bu oluşumu desteklediği kulisler arasında yapılan konuşmalar arasında yerini aldı. Bir diğer iddiaya göre, Enver Güler’in bu oluşumu destekleme kararı ile kendisine karşı tehdit içerikli mesajlar gönderildiği, ikamet adresinin de öğrenilmeye çalışıldığı belirtildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Dün ise bu iddiaları destekler nitelikte olan görüntüler ele geçirildi. Görüntülerde Enver Güler’in evinin önünde, tribünün tanınmış simalarından daha önce o sokakta hiç görülmemiş, 3 kişi tarafından evinin yerinin tespit edilmeye çalışıldığı ve bu kişilerin hangi amaçla oraya geldiği ise bilinmiyor. Enver Güler’in de bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.