Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enver Güler’e hapis cezası!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği eski Başkanı ve Tribün Lideri Enver Güler, hapis cezasına çarptırıldı. Güler’in yarın sabah teslim olması bekleniyor

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği

13 Mayıs 2022 tarihinde mevcut Tribün Lideri Haluk Bozo ile arasında çıkan tartışma sonucunda yanında bulundurduğu silahtan ötürü hapis cezasına çarptırıldı.

Kocaelispor Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin eski ve yeni tribün liderleri arasında satırın çıkarıldığı, silahın çekildiği hararetli tartışmada olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yanında bulundurduğu silahı alınan Güler’e Kocaeli 6. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından dava açıldı.

Görülen davada yaşanan olayda ‘Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alınması Taşınması Bulundurulması’ suçundan dava açılan Enver Güler, mahkemece mahkumiyetine karar verildi

Kocaeli 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nin aldığı karara itiraz eden Enver Güler, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi 5. Ceza Dairesi’ne başvurdu. İstinaf başvurusunda bulunan Enver Güler’in burada da itiraz talebinin reddine, hapis cezası kesinleşmesine karar verildi.

NE OLMUŞTU?
13 Mayıs 2022 tarihinde İzmit Çukurbağ Mahallesi Musa Kazım Caddesi’nde meydana gelen olayda Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tribün lideri Haluk Bozo, bir süredir aralarında gerginlik yaşanan eski tribün lideri Enver Güler’i telefonla arayarak, konuşmak için Musa Kazım Caddesi’ne çağırdı.

Bir araya gelen ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında Haluk Bozo satırını çıkardı, Enver Güler ise silah çekti. Birbirlerinin üstlerine yürümeye çalışan ikiliyi, çevredeki vatandaşlar ayırdı. Vatandaşlar ve polis ekiplerinin müdahalesiyle olay sebebiyle yaralanan olmadı.

Öte yandan, olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, basına yansıyan görüntülerde, ceketinin cebinden satır çıkaran Bozo’yu bir vatandaşın sakinleştirmeye çalıştırdığı, Güler’in ise silah çektiği anlar yer aldı.