Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan’ın Kocaeli mitingi için Eskişehir’den destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak mitingi için geniş güvenlik önlemleri alınıyor. Miting alanı çevresine kurulan polis barikatları için Eskişehir’den destek alındığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Sebahattin AydınKocaeli 10. Açılış Bayramı, 6 Ağustos Cumartesi günü (yarın) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak. Cumhurbaşkanı, ilimize gelmeden miting alanı çevresinde üst düzey güvenlik önlemleri alınıyor.

BARİKATLAR İÇİN ESKİŞEHİR ‘DEN DESTEK

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Milli İrade Meydanı çevresinde polis barikatlarını kurdu. Barikatlardaki “Eskişehir” ifadeleri dikkat çekti. Alanı çevreleyen barikatlar için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nden destek alındığı görüldü.

3 BUÇUK YILIN ARDINDAN

3 buçuk yılın ardından ilk kez miting yapacak olan Cumhurbaşkanı’nın konuşacağı alana polis arama noktaları da konuşlandırıldı. Cumhurbaşkanı için her zamankinden daha fazla önlem alınması dikkatlerden kaçmadı.

Erdoganin Kocaeli mitingi icin Eskisehirden destek 2 Erdoganin Kocaeli mitingi icin Eskisehirden destek 3 Erdoganin Kocaeli mitingi icin Eskisehirden destek