Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eve girerek ziynet kasası çaldılar!

Kocaeli Haber. Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde hırsızlar bir eve girerek ziynet kasası çaldılar. Ziynet eşyalarının olduğu çelik kasayı çalan 3 kişi ve olayla bağlantılı 2 kişi Bursa ve İstanbul ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kocaeli Haber. Kocaeli’nin Gölcük

Kocaeli Haber. Olay, 29 Kasım günü Gölcük’te meydana geldi. Hırsızlar bir eve girerek ziynet kasası çaldılar. Daha önceden belirledikleri bir eve giren 3 şüpheli, içerisinde yaklaşık 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çaldı. Ev sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Eve giren 3 şüphelinin daha önce benzer suçlardan 15 adet sabıka kaydı bulunan M.A., 3 adet sabıka kaydı bulunan S.C. ve H.S. olduğu belirlendi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDA ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheliler, İstanbul, Bursa ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden M.A.’nın evinde yapılan aramada olayla bağlantısı olduğu belirlenen M.Ç. ve Ş.Y. de gözaltına alınırken, 1 kilo 620 gram uyuşturucu madde skunk, bir adet pompalı tüfek ele geçirildi. 5 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.