Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evi yanan aileyi yalnız bırakmadı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren yangın yerindeydi. Sezer, Yavaş ailesini yalnız bırakmadı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali

Gölcük Nüzhetiye Köyü’nde Osman Yavaş’a ait olan evde çıkan yangın çıktı. Kocaeli Büyükşehir İtfaiye Ekipleri yangına müdahale ederken, İzmit ve Başiskele’den de takviye ekipler geldi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de yangın haberini alır almaz Nüzhetiye Köyü’ne gitti ve yetkililerden bilgi aldı. Gölcük Belediyesi’ne ait iş makinaları çalışmalara katılırken, yangında evin içinde bulunan Şükriye Yavaş vefat etti.

golcuk yanginBAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Başkan Sezer, Osman Yavaş başta olmak üzere aile yakınlarına taziyelerini iletip, üzüntülerini belirtirken yaptığı açıklamada da: “Nüzhetiye’de Osman Yavaş amcamızın evinde çıkan yangında vefat eden Şükrüye Yavaş teyzemize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Acı kaybımız nedeniyle büyük teessür içindeyim. Başımız sağ olsun. Yangına anında müdahale eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine, Gölcük Belediyesi olarak ilk andan itibaren destek veriyoruz.” dedi.