Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Facia gibi kaza: 3 ölü 1 yaralı!

Başiskele Havuzlubahçe Mahallesinde kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan ve şarampole yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı. 

Başiskele Havuzlubahçe Mahallesinde kontrolden

Başiskele Havuzlubahçe Mahallesi Kirazlıbahçe Konutları mevkisinden merkez istikametinde seyir halinde olan 34 NH 6747 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Elektrik direğine çarptıktan sonra şarampole yuvarlanan otomobildeki 4 kişi bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yapılan çalışma ile araç içinde bulunan 4 kişiyi çıkardı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE BİR KİŞİ HASTANEDE 

Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan şahıslardan Yusuf Büyük ve Emre Serim‘in olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edilirken Ada Batın Gündoğdu ve Muhammed Ali Serim sağlık ekiplerince ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi ve Başiskele’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Ada Batın Gündoğdu kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalalere rağmen yaşamını yitirdi. Kazada hurdaya dönen otomobil, olay yerine çağrılan çekici ile otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

c2e2dc74 b735 4cc8 9287 8d2420bd92cb