Kartepe’de yer alan Game Factory Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde bugün bir panik yaşandı. Çocukların oyun alanında eğlenmek için kullandığı trambolinden bilinmeyen bir nedenden dolayı açılma meydana geldi. Olay sırasında trambolin üzerinde yer alan bir çocuk hemen aşağıda yer alan depo bölümüne düşerek yaralandı.
BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU
Game Factory Özdilek Kocaeli Mağazası’nda meydana gelen olay nedeniyle çocukların aileleri büyük bir panik yaşadı. Trambolin üzerindeki çocuğun olay sonrasında bir anda gözlerden kaybolması nedeniyle durum, yetkililere bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve emniyet ekipleri bölgede çalışma başlattı. Bu kapsamda depo katına düştüğü tespit edilen çocuğa ilk müdahaleyi sağlık ekipleri olay yerinde yaptı.
İNCELEME BAŞLATILDI
Müdahale sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılan çocuk, tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili de inceleme başlatıldı.
