Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Mustafa Uslu’ya saldıranların 1’i tutuklandı 3’ü serbest!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki yıkımı görüntülerken Gazeteci Mustafa Uslu’ya saldıran 4 şahıstan 1’i tutuklandı 3’ü serbest bırakıldı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

Dilovası Belediyesi ekipleri, geçen yıl haziran ayında İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesi Köseler Köyü’ndeki çiftliğinde incelemelerde bulundu. Türkkan’a ait Nezir Ağa Et Entegre Besicilik’te yapılan incelemede ekipler, 28 bin metrekarelik alandaki 15 yapının kaçak ve çiftliğin bir kısmının da TOKİ arazisinde olduğunu belirledi. 15 kaçak yapı için 662 bin 794 TL ceza uygulandı. Kaçak yapıların yıkımına karar verildi. İki gündür yıkımlar devam ediyor.

MUHABİR SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Bu işlemleri haberleştirmek isteyen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan‘ın çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Yüzü kan içinde kalan Uslu’nun kamerası ve drone aracı da kırıldı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ TUTUKLANDI

Bu saldırıdan sonra yapılan şikayet üzerine saldırıda bulunan 4 kişi dün gözaltına alınmıştı. Gebze Adliyesi’ne sevk edilen şahıslardan 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.