Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’de 7 evi soydular, yakalandılar!

Gebze ilçesinde meydana gelen 7 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklanırken 1 kişi ev hapsine çarptırıldı. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gebze ilçesinde meydana gelen

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Eylül ayı içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen 7 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs, 30 Eylül günü Gebze ve İstanbul’da yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin birlikte yaşadıkları evde yapılan aramada hırsızlık suçundan elde ettikleri değerlendirilen eşyalara el konularak sahiplerine teslim edildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI VAR

Gözaltına alınan D.G.’nin 13 adet, Ş.G.’nin 9 adet, U.T.’nin ise 6 adet benzer suçlardan kaydının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.G. tutuklanırken U.T. 90 gün ev hapsi cezası aldı. Diğer şüpheli D.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.