Gebze’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, süratli bir şekilde giden cip sürücüsünü baba Ö.K. uyardı. Bunun üzerine aracıyla geri geri gelen Ozan Canyürek, aracından inerek Ö.K.’ye çocuklarının gözü önünde tokat attı. Olayın ardından harekete geçen emniyet ekipleri Canyürek’i yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KARDEŞİNE EV HAPSİ
Canyürek’in olay sırasında yanında bulunan kardeşi C.C.’ye (17) ise ev hapsi verildi. Öte yandan Canyürek’in İstanbul Kartal’da, eğlence mekanı işletmecisi olduğu öğrenildi.
Tutuklama kararının ardından gece saatlerinde Ozan Canyürek’e ait İstanbul Kartal’daki işyeri de kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Polis ekipleri saldırıyla ilgili inceleme başlatırken, faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
