Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç kız kansere yenildi!

İzmit'te ikamet eden 26 yaşındaki Kübra Ataş yakalandığı amansız hastalık soncu hayatını kaybetti. Ataş'ın kanser olduğunu karın ağrısı şikayeti sonrasında gittiği hastane fark ettiği öğrenildi.

İzmit'te ikamet eden 26

İzmit Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Akarsu Caddesi’nde ikamet eden ve bir otobüs firmasında uzun yol şoförü olarak çalışan Ercan Ataş ile Gülcan Ataş çiftinin 3 çocuğundan biri olan Kübra Ataş (26) yaklaşık 3 gün önce karın ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti. Burada yapılan tetkiklerde Ataş’ın kan kanseri olduğu belirlendi. Kanser olduğu teşhisi koyulan Kübra Ataş hemen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Kanser rahatsızlığı ileri seviyelere ulaşan Kübra Ataş’a kemoterapi uygulandı.

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Kanındaki kanser hücrelerinin normalin çok üzerinde olduğu tespit edilen Kübra Ataş, yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Alikahya’da bulunan Ayköşe Pastanesi çalışanlarından olan Kübra Ataş’ın acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Genç yaşta yakalandığı kanser nedeniyle yaşamını yitiren Kübra Ataş’ın cenazesi Alikahya Hayırsevenler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alikahya Mezarlığında toprağa verildi.

KÜBRA ATAŞ

KuYbra atasY2 min