Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcüklü o ismi kardeşi öldürmüş!

İstanbul Şişli’de bir şarap markasının fabrikasında satış temsilcisi olarak çalışan Cenk Çağın Ünlü (38) Bayram günü kaldığı dairede 21 bıçak darbesi ile öldürüldü. Konuyla ilgili çalışma başlatan Cinayet Masası ekipleri evde parmak izi buluna ve son olarak daireden çıktığı belirlenen şüpheliyi Beyoğlu’nda bir otelde yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin Cenk Çağın Ünlü’nün öz kardeşi Cem Ünlü olduğu öğrenildi. Şüpheli ile birlikte olayda kullanıldığı iddia edilen bıçak ele geçirildi.

İstanbul Şişli’de bir şarap markasının fabrikasında satış temsilcisi olarak çalışan

İstanbul Şişli Kurşun Sokaktaki bir apartmanın teras katında ikamet ediyordu. Aynı zamanda ünlü bir şarap markasının fabrikasında satış temsilcisi olarak çalışıyordu. Bayram’ın ilk günü yakınları ve arkadaşları bayramlaşmak için aradıklarında ona bir türlü ulaşamadı. Hemen durumu polise haber verdiler. Polis ekipleri ertesi gün sabah saatlerinde Ünlü’nün yaşadığı dairenin kapısına gitti. Defalrca zile basıldı kapı açılmayınca içeri girildi.

21 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Çilingir yardımıyla içeri giren polis ekipleri korkunç bir manzara ile karşılaştı. İçerisinde her yer kan gölüne dönmüştü. Cenk Çağın Ünlü’nün de cesedi bulundu.

Yapılan incelemede bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. 21 bıçak darbesi olduğu belirlenen cesedin birkaç günlük olduğu değerlendirmesi yapıldı. Cenk Çağın Ünlü’nün cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada futbolcu
Sıradaki Haber Uğurcan Bekçi cinayeti davasında “yasa dışı bahis” iddiası