Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülşah Durbay ve Özgür Özel hakkında iftira atan gazeteci kalp krizi geçirdi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında ‘yasak aşk’ yaşadıkları iftirasını ortaya atan ve bir dönem de Kocaeli’de de gazeteci olarak görev yapan Ebru Küçükaydın’ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile CHP Genel Başkanı Özgür

Bir süredir kolon kanserine karşı mücadele eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, geçtiğimiz pazar günü yaşamını yitirdi. Durbay’ın cenaze törenine Manisa halkının yanı sıra siyaset camiasından da çok yoğun katılım yaşandı. Durbay’ın hastalığı döneminde CHP lider Özgür Özel’le yasak aşk yaşadığı iftirasını atan ve bir dönem de Kocaeli’de gazeteci olarak görev yapan Ebru Küçükaydın’a stent takıldı.

Sözcü’den Deniz Çağıl’a konuşan Küçükaydın, “Vefatı çok üzdü beni. Çok sağlıklı değilim, konuşamıyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçen yıl Antalya merkezli yerel bir internet sitesinde yayımlanan yazılarda Durbay ile Özel arasında ‘yasak aşk’ iftiraları ortaya atılmıştı. Yazılarda Durbay hakkında ağır suçlamaların yanı sıra kamuoyunda tepki çeken bazı ifadeler de yer almıştı.

Durbay, tedavi gördüğü bir süreçte ortaya atılan bu iftiralara karşı hukuki mücadele vereceğini açıklamıştı. Ebru Küçükaydın ve söz konusu haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü Zehra Cücü 1 yıl 9 ay 25 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.