Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güngör Aslan cinayetinde flaş gelişme: Yargıtay kararı bozdu!

2022 yılında İzmit’teki basın ofisinde öldürülen gazeteci Güngör Aslan’ın soruşturmasına ilişkin bugün önemli bir gelişme yaşandı. Yargıtay, cinayeti azmettirme şüphesiyle yargılanan Ersin K. hakkındaki beraat kararını bozdu.

2022 yılında İzmit’teki basın ofisinde öldürülen gazeteci Güngör Aslan’ın soruşturmasına

Gazeteci Güngör Aslan, 19 Şubat 2022 tarihinde İzmit’teki gazete ofisinde silahlı saldırıya uğramış ve ardından da hayatını kaybetmişti. Güngör Arslan’ın cinayetine yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Cinayeti azmettirme suçlamasıyla yargılanan Ersin K. hakkındaki beraat kararını Yargıtay bozdu.

DOSYA 2 YILDIR BEKLİYORDU

Kocaeli Gazetesi’nden Cihat Polat’ın haberine göre, Azmettirici iddiası ile tutuklu yargılanan sanıklardan Avukat Ersin K. beraat eden isimler arasındaydı. 2 yıl 7 aydır Yargıtay’da onanmayı bekleyen dosyada Yargıtay kararını verdi. Azmettirme suçundan beraat eden Ersin K. hakkında Yargıtay kararı bozma hükmü verdi. Ersin K. böylece yeniden sanık kürsüsüne çıkarak ifade verecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin yaptığı paylaşımın
Sıradaki Haber AKUT kurucusu Nasuh Mahruki tutuklandı