Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her şey serbest ama denetimlere devam!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kalabalık olduğu yerlerde denetimler yaptı. Kurallara uymayan vatandaşlara ve iş yerlerine ise idari para cezası kesildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri,

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda, yurt genelinde Covid-19 denetimleri yapıldı. Kocaeli’de de halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, kurban pazarlarında ve toplu taşıma araçlarında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerde bulundu.

PARA CEZASI KESİLDİ!

Uygulamada sosyal mesafe kuralı ve maske takma kuralına uyulduğu gözlendi.  Maskelerini düzgün takmayan ve sosyal mesafe kurallarına uymayanlar ise uyarıldı. Kurallara uymayan vatandaşlara ve iş yerlerine ise idari para cezası uygulandı.

TEDBİRLER GEVŞETİLDİ

Koronavirüs tedbirleri büyük ölçüde kaldırıldı. İş yerlerinin saat kısıtlaması sona erdi. Birçok yerde tedbirler gevşetildi. Buna rağmen polise denetleme için görev verilmeye devam ediliyor. Psikolojik olarak kendisini rahat hisseden vatandaşlar, artık kafeler ve restoranları doldurmaya başlandı. Kesilen cezalar ise vatandaş için caydırıcı bir önem arz etmiyor.

kocaeli polis denetim

polis kocaeli denetim

kocaeli otobus polis denetim