Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hızır Akgün'ü öldüren şahıs tutuklandı

Hızır Akgün (34) isimli şahıs, dün akşam daha önce aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada vurulmuş ve hayatını kaybetmiş. Akgün'ün katil zanlısı tutuklandı

Hızır Akgün (34) isimli

Hızır Akgün (34) isimli şahıs, dün akşam daha önce aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet olduğu öğrenilen Başiskele Vezirçiftliği Karadenizliler Mahallesi Elmalı Sokak üzerinde bulunan bir oto boya dükkanı sahibi Ertekin İ. (44) isimli şahsın iş yerine geldi. İddiaya göre Akgün, elindeki tabancayı iş yeri sahibi Ertekin İ.’ye yöneltince Ertekin İ. de iş yerinde bulunan pompalı tüfekle Akgün’e ateş etti. Akgün, sağ diz üstünden yaralanırken olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahalede bulunurken iş yeri sahibi Ertekin İ. ve olay esnasında yanında bulunan kardeşi E.İ. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İKİ KARDEŞ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Derince 60 Evler Yavuz Sultan Mahallesinde ikamet eden ve özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Hızır Akgün, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Akgün, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hızır Akgün’ün cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Akgün’ün cenazesinin 6 Nisan Pazartesi günü Körfez Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

KARDEŞİ SERBEST

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Ertekin.İ. ve kardeşi E.İ. Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Cinayet zanlısı Ertekin i. tutuklandı kardeşi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Hızır Akgün öldürülen şahıs.

dc2b0584 2033 4df6 b958 0a23a2bcdc7c