Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhaleye fesat karıştıranlara operasyon!

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında ihaleye fesat karıştıran 70 kişiyi gözaltına altı. 23 kişi tutuklandı.

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından

Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, Türkiye genelinde ve özellikle Marmara ile Trakya bölgelerinde bulunan askeri birliklerin kalorifer yakıt alımları için gerçekleştirilen ihalelere fesat karıştırdıkları iddia edilen bir şebekeye 4 gün önce operasyon düzenlendi. Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Batman, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Manisa, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 70 kişi gözaltına alındı.

ihaleye fesat23 KİŞİ TITIKLANDI

Öte yandan İstanbul ilinde bulunan iki farklı depoda yapılan aramalarda, şebekeye ait yaklaşık 70 ton yakıt ele geçirildi.Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 30 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, gözaltında bulunan 40 kişi ise tamamlanan işlemleri sonrasında Gölcük Adliyesine sevk edildi. Kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık, ihaleye ve edimin ifasına fesat karıştırma, özel belgede sahtecilik ve rüşvet” iddiaları ile adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2 sahis savcılıkta verdikleri ifade sonrası serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 38 kişiden  15  kişi adli kontrol ile serbest bırakılırken, 23 kişi tutuklandı.