Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki kuzen tartıştıkları şahsın iş yerini kurşunladı!

Derince Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde telefonda tartıştıkları kişinin iş yerine silahla ateş açan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Derince Fatih Sultan Mehmet

 Derince Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde iş yeri bulunan bir kişi ile F.Ö. (26) ve D.Ö. (19), telefonda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobille tartıştıkları kişinin iş yerine giden F.Ö. ve D.Ö., iş yerine silahla defalarca ateş ettikten sonra olay yerine geldikleri otomobille kaçarak kayıplara karıştı. Olayda yaralanan olmazken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerde iş yerini kurşunlayan şahısların F.Ö. ve D.Ö. olduğu tespit edildi.

İKİ KUZEN

Kuzen olduğu öğrenilen iki şüpheli, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen F.Ö.’nün 3 farklı suçtan kaydının olduğu ve polis ekipleri arandığı, D.Ö.’nün ise farklı suçlardan 7 adet kaydının olduğu belirlendi. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.