Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlhan Akkurt’tan o iddialara yanıt!

Kocaeli’de emlak işleriyle uğraşan İslam Özkarhan’ın iddiaları ve Ankara’ya yaptığı yürüyüş ile ilgili İlhan Akkurt açıklama yaptı. İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen İlhan Akkurt, en kısa zamanda yeni bir suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Kocaeli’de emlak işleriyle

Kocaeli’de emlak işleriyle uğraşan İslam Özkarhan, işadamı İlhan Akkurt’a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kıyak yaptığını ileri sürerek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yürüyüşe geçmişti. İlhan Akkurt,  Özkarhan ve iddiaları ile ilgili bir açıklama yayınladı. Akkurt’un  açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Haksız yere iftira atmakta ve ticari itibarına zarar verme kastıyla hareket eden İslam Özkarhan son olarak yağmaya teşebbüs suçundan 2 yıl ceza almıştır. Yargılamada adli sabıka kaydı bulunduğu görülmüş, araştırma yapıldığında söz konusu şahsın ‘https://www.haberler.com/guncel/izmit-te-kadinlari-taciz-eden-sapik-yakalandi-haberi/’ haberdeki Yahyakaptan sapığı olduğu, cinsel saldırı suçundan ceza aldığı görülmüştür.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇİLMESİ İÇİN

Kendisi aleyhine verilmiş olan cezadan kurtulmak için şikayetten vazgeçilmesi ve olası tazminat davalarının önüne geçmek amacıyla asılsız iddialara dayanarak akıl dışı eylemleri ile kamuoyunu meşgul eden bu şahsın hareketleri artık kent için bir güvenlik sorunu haline gelmiş olup konu ile ilgili olarak adli makamları göreve davet ediyoruz.