Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnternet dolandırıcıları yakalandı!

Kocaeli başta olmak üzere Bursa, Çanakkale ve Van illerinde 8 farklı dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli başta olmak üzere

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ikamet eden bir vatandaş, internet üzerinden dolandırıldığını ileri sürerek Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Yapılan şikayet sonrası başlatılan çalışmalarda bulunan Kocaeli İl Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, vatandaşın birden fazla kişi tarafından kurulan örgütlü bir çete tarafından dolandırıldığını tespit etti.

4 İLDE 8 DOLANDIRCILIK…

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, yapmış oldukları araştırmalar sonucu Körfez ilçesindeki vatandaşı dolandıran kişilerin, Bursa, Çanakkale, Kocaeli ve Van illerinde de aynı yöntemle 8 farklı dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiklerini tespit etti.

TUTUKLANDILAR

Elde edilen deliller doğrultusunda 14 Eylül 2020 günü İstanbul ilinde düzenlenen operasyonla 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul’da yakalanan ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüpheliler, tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.D.A,  M.G, E.Ç. ve L.Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.