Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İntihar notu paylaşan genç ölü bulundu!

Kocaeli’nin Darıca İlçesinde sosyal medya hesabından bir intihar mektubu paylaşan genç, falezler üzerinde ölü bulundu. Genç adam bir ev ya da araba için yıllarını harcamak istemediğini söyledi.

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde sosyal

Kocaeli’nin Darıca İlçesinde ikamet eden 18 yaşındaki Furkan Celep adlı gencin ölümü büyük üzüntü yarattı. Sosyal medya hesabından intihar notları paylaşan gencin arkadaşlarının ihbarı üzerine polis harekete geçti. Furkan’ın cesedi, Darıca İlçesi Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerde bulundu.

YILLARINI HARCAMAK İSTEMEMİŞ!

Furkan Celep, sosyal medyada paylaştığı intihar notlarında, alkol veya uyuşturucu maddenin  etkisi altında  kalmadığını, depresyonda ya da bunalımda olmadığını, bu kararı almak için  günler, haftalar ve hatta aylarca düşündüğünü belirtti.

BİR ARABA YA DA EV İÇİN ÇABALAMAK…

Hassas bir insan olduğunu not düşen Furkan’ın insanların sürekli yoluna taş koyacaklarını, bir araba veya ev  ya da başka bir şey için  çabalayarak yıllarını harcamak istemediğini yazdığı görüldü. Her şeyi bırakıp gitmenin en mantıklısı olduğunu yazan Furkan’ın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.

İŞTE O İNTİHAR MEKTUBU

Furkan Celep1

Furkan Celep2