Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Kocaeli’nin haftalık uyuşturucu raporu

Kocaeli Valiliği, il jandarma ve il emniyet müdürlüklerinin son bir hafta içerisinde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonları ile ilgili rapor yayınladı. Valilik raporuna göre bir hafta kentimizde 1.5 kilo bonzai ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Kocaeli Valiliği, il jandarma

Kocaeli Valiliği, il jandarma ve il emniyet müdürlüklerinin son bir hafta içerisinde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonları ile ilgili rapor yayınladı. Valilik raporuna göre bir hafta kentimizde 1.5 kilo bonzai ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Kocaeli Valiliği’nin raporunda şu ifadeler yer aldı: “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda;
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 17.01.2022- 23.01.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 59 olayda toplam 97 şahsa Adli İşlem Başlatılmış, bu şahıslardan 13’ü Tutuklanmış, 5’i Adli Kontrol Şartı ile Serbest kalmış ve 76’sı Serbest kalmış, 3 şahıs Adli Makamlara sevk edilecektir.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;
131 gr ESRAR,
1546 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ),
139 gr METAMFETAMİN,
49 gr SKUNK,
1 ad. ECSTASY,
3 ad. SENTETİK ECZA ele geçirilmiştir.
Ayrıca yapılan bu operasyonlarda;
4135 TL PARA,
5 ad HASSAS TERAZİ ele geçirilmiştir.
İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 17.01.2022- 23.01.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 5 olayda toplam 7 şahsa Adli İşlem Başlatılmış olup; 1 şahıs tutuklanmış, 6 şahıs hakkında ise Serbest yargılanma kararı verilmiştir.
Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;
19 gr ESRAR,
231 gr METAMFETAMİN,
76 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ)
15 ad. Sentetik Uyuşturucu Hap,
1 ad. SENTETİK ECZA ele geçirilmiştir.

Uyuşturucu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”