Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belsa Plaza’da intihar girişimi!

İzmit Belediyesi çatısına çıkan bir şahıs, intihar girişiminde bulunuyor. Vatandaşlar, binanın altından şahsı ikna etmeye çalışıyor…

İzmit Belediyesi çatısına çıkan

Alınan bilgiye göre İzmit Belediye binasının çatısına çıkan bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri ise şahsın bulunduğu yerin altına şişme minder açtı.

3-4 AY HASTANEDE KALDI

Yaklaşık yarım saat boyunca çatıda bekleyen ve isminin H.Y. (54) olduğu öğrenilen kişi, yaklaşık yarım saat sonra polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi. Bir süre önce Başiskele Belediyesinden emekli olduğu öğrenilen H.Y.’nin bir süredir ekonomik sorunlar yaşadığı, 16 bin TL borcu olduğu ve yaklaşık 3 4 aydır Kocaeli Devlet Hastanesinde kaldığı öğrenildi. Sağlık ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilen H.Y. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

intihar girisimi 4