Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Gültepe’ye otobüs seferleri durduruldu! Şoföre saldırı

İzmit Gültepe’de bir şahsın şoförü darp etmesi sonucu Gültepe’ye giden otobüsler geri çekildi. Şoförün tedavisi sürerken Gültepe’ye seferler kısa bir süre durduruldu. Kavganın çıkış sebebi henüz bilinmiyor.

İzmit Gültepe’de bir şahsın
Nazim Ozgun Erbulan 1

Olay, bu sabah İzmit Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre Cumhuriyet Parkı’ndan Gültepe istikametine seyir halinde olan otobüste tartışma yaşandı. Tartışmanın sebebi henüz öğrenilemezken otobüsün Gültepe’ye gelmesi üzerine otobüste bulunan şahıs, otobüs şoförünün aşağıya inmesini istedi. Şoför, inmeyeceğini belirtirken şahsı arkadaşları tuttu.

OTOBÜS SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Daha sonra tekrar otobüse binen şahıs otobüs şoförü ile tekrar tartışmasının ardından şahıs otobüs şoförüne yumruklarla saldırdı. Yüzü dahil vücudunun birçok yerine darbe alan şoför hastaneye giderek darp raporu aldı. Şoförün tedavisinin devam ettiği belirtilirken yaşanan bu durum üzerine olaylar sakinleşene kadar Gültepe’ye sefer yapılmama kararı alındığını Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt gazetemize açıkladı. Daha sonra otobüs seferleri yeniden başladı.

İŞTE O ANLAR