Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit merkezde korkutan yangın!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kent merkezinde az önce büyük bir yangın meydana geldi. Belsa Plaza karşısındaki bir bina yanıyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kent

Ugur ENC minKocaeli’nin İzmit ilçesinde kent merkezinde bugün sabah erken saatlerde büyük bir yangın meydana geldi. İzmit Belsa Plaza karşısında yer alan bir binada yaşanan çatı yangınına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kısa sürede müdahale etti. Alevlerin çevre binalara yayılmaması için itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor. Söz konusu yangın nedeniyle İzmit Alemdar Caddesi’nde trafik geçici olarak tek şeritten sağlanıyor.

Aksu Carsisi IZmitAKSU ÇARŞI’NIN ÇATISINDA

İzmit merkezde meydana gelen yangının Belsa Plaza karşısında yer alan Aksu Çarşı isimli 4 katlı AVM’nin çatısında yaşandığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri söz konusu yangınla mücadelelerine devam ediyor. Ekipler yangının çevre binaların çatılarına sıçramaması için mücadele ediyor.

DUMANLAR HERYERDEN GÖRÜLÜYOR

Söz konusu yangın nedeniyle oluşan dumanlar kentin dört bir yanından görülüyor. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde meydana gelen yangın nedeniyle oluşan dumanlar, yangının ne kadar büyük ve ciddi olduğunu gösteriyor.

SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.