Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in köyünde silahlı çatışma!

İzmit’in Gülbahçe Kadriye köyünde silahlı çatışma çıktı. Mehmet Emin Y. (50) Hamza T. (44) isimli şahısla kavga etti. Kavgada silahlar konuştu.

İzmit'in Gülbahçe Kadriye köyünde

Alınan bilgiye göre İzmit’e bağlı Gülbahçe Kadriye Mahallesinde ikamet eden Mehmet Emin Y. (50) daha önceden aralarında husumet bulunan Hamza T. (44) isimli şahsın evinin önüne gelerek av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Bunun üzerine Hamza T. evinde bulunan av tüfeği ile Mehmet Emin Y.’ye karşılık verdi. Çıkan çatışmada her iki şahıs da yararlanırken olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Hamza T. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerinden kaçan Mehmet Emin Y. kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı olan Mehmet Emin Y. tedavisi için sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.