Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te AKP’li başkan taciz iddiasıyla tutuklandı!

AKP İzmit’e bağlı bir mahalleye geçtiğimiz yıl kasım ayında başkan olarak atanan H.P. adlı şahıs, çocuk tacizi iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKP İzmit’e bağlı bir

AKP İzmit İlçe Başkanlığı’na bağlı bir mahalle başkanı ile ilgili edinilen bilgiler şoke etti. Geçtiğimiz yıl AKP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından mahalle başkanı olarak atanan H.P. adlı şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

9 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ İDDİASI

9 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etmek iddiasıyla gözaltına alınan H.P. adlı şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. AKP İzmit İlçe Teşkilatı ise bu olayın duyulmaması için büyük çaba sarf etti. Taciz iddiasıyla tutuklanan şahsın yerine yeni bir mahalle başkanı atandı.

İFTİRA MI GERÇEK Mİ MAHKEME KARAR VERECEK

Parti içerisinde büyük moral bozukluğuna neden olayın yankıları hala sürüyor. Diğer yandan olayın tarafları, bir iftira olduğunu söylüyor. Tutuklu şahsın yargılanmasıyla birlikte iddialar aydınlanacak ve durum netliğe kavuşacak.

2 GÜN BAŞKANLIK YAPTI

AKP İzmit İlçe Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre H.P. yalnızca 2 gün mahalle başkanlığı yaptı. 2 günün ardından olay oraya çıktıktan hemen sonra görevden alındı ve yerine S.B. mahalle başkanı olarak atandı. H.P. 2 günlük mahalle başkanlığından kısa bir süre sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.