Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te bebeğinin mezarı başında intihar etti!

İzmit’te kendisinden 3 gündür haber alınamayan 37 yaşındaki Muammer Metin, yaklaşık 5, 6 ay önce doğum sırasında ölen bebeğinin mezarı başında tabancayla intihar etti.

İzmit’te kendisinden 3 gündür

Erkan Metin, Ramazan ayı nedeniyle Kuran-ı Kerim okumak için İzmit Bağçeşme Mezarlığında bulunan aile kabristanlığına gitti. İddiaya göre Erkan Metin, burada 37 yaşındaki oğlu Muammer Metin’i başından tabancayla vurulmuş halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Muammer Metin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

TABANCAYLA CANINA KIYDI

Yaklaşık 3 gündür kendisinden haber alınamayan Metin’in 5, 6 ay önce doğum sırasında bebeğinin yaşamını yitirdiği ve bu nedenle psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Bebeğinin mezarı başında tabancayla intihar eden ve bir lastik fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen Muammer Metin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Oğlunu kanlar içinde bulan acılı baba Erkan Metin ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.