Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te bu park uyuşturucu yuvası oldu!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Gültepe Mahallesi ve Fatih Mahallesi arasında bulunan Sevgi Parkı, uyuşturucu bağımlılarının uğrak yeri oldu. Mahalle sakinleri tedirgin. Yapılan başvurular ise neticesiz kaldı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Gültepe
SEBO İMZA

İzmit Gültepe Mahallesi ve Fatih Mahallesi arasında bulunan Sevgi Parkı’nda yaşananlardan vatandaşlar şikayetçi. Atıl bir alana dönen ve uyuşturucu bağımlılarının uğrak noktası haline gelen parkla ilgili güvenlik önlemleri alınmıyor. Mahallede yaşayan vatandaşların, bu parkın güvenliğinin alınması için girişimleri ve başvurularından bir sonuç alınamadı.

GÜVENLİK SAĞLANMALI

Parkta uyuşturucu kullananların çöplerinin ortalığa saçıldığı ve bu alanların temizlenmediği de görülüyor. Parkın yeşil alanlarının bakımsızlığı, çocuk oyun gruplarının hasarlı olduğu parkla ilgili vatandaşlar taleplerinin dikkate alınmasını bekliyor. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün mahallede güvenliği sağlaması isteniyor.

Mahalle sakinleri, bu park için defalarca İzmit Belediyesi ve emniyete yaptıkları başvuruların neticesiz kaldığını ifade ediyor.

Izmitte bu park uyusturucu yuvasi oldu1
Izmitte bu park uyusturucu yuvasi oldu2