Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te kendini astı arkadaşları ipten aldı!

İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan bir iş yerinde çalışan kişi iş yerinde kendini asarak yaşamına son vermek istedi. Aekadaşları kendini astığını gören şahsı ipten aldı.

İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan

Kocaeli İzmit Kadıköy Mahallesi Erkan Sokak adresinde bulunan bir iş yerinde çalışan 29 yaşındaki Muhammet Ç., kapalı olan iş yerine girdiği ve bir süredir dışarı çıkmaması üzerine diğer çalışanlar da iş yerine gelerek Muhammet Ç.’yi kontrol etmek istedi. Kapalı olan iş yerinde Muhammet Ç.’nin iple kendini astığını gören iş arkadaşları camı kırarak içeri girdi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Muhammet Ç.’yi ipten yere indiren çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan ve kalbi durduğu öğrenilen Muhammet Ç.’nin kalbinin yeniden çalıştırıldığı ancak hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bir süredir eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen ve bu nedenle intihar ederek yaşamına son vermek isteyen Muhammet Ç.’nin intihar girişim ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Izmit Intihar