Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te komşusu olan çifti öldüren şahıs adliyede!

İzmit’e bağlı Şahinler Mahallesinde ikamet eden Serkan ve Gülseren Akarsu çifti, daha önce kızlarını mesajla taciz ettiği için husumetli oldukları karşı komşuları tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Şüpheli şahıs, jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İzmit’e bağlı Şahinler Mahallesinde

Kocaeli  İzmit’e bağlı Şahinler Mahallesi Gırgırlar mevkisinde ikamet eden ve çiftçilikle uğraşan Mehmet A. (53) iddiaya göre yaklaşık 2 yıl önce karşı komşuları Serkan Akarsu (45)  ile eşi Gülseren Akarsu (42) isimli komşularının o zaman 18 yaşında olan kızları K.A.’ya “Seni seviyorum, senden hoşlanıyorum” şeklinde mesaj attı. Bunun üzerine iki aile arasında husumet oluşarak konu yargıya taşındı. Yaklaşık 2 yıldır husumetli olan iki aileden Mehmet A. ile Serkan Akarsu, sabah saatlerinde evlerinin önünde karşılaşınca yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A. evinden aldığı tüfekle Akarsu çiftine ateş etti.

6 ÇOCUK SAHİBİ ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ

Kanlar içinde kalan Akarsu çifti yere yığılırken olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gülseren ve Serkan Akarsu çiftinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olayı gerçekleştiren Mehmet A. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken Serkan ve Gülseren Akarsu’nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. 6 çocuk sahibi olan Akarsu çiftinin cenazeleri tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Çiftin cenazesi sabah saatlerinde alınarak Şahinler Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Jandarma komutanlığında işlemleri tamamlanan Mehmet A. ise Kocaeli Adliyesine sevk edildi.