Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te kumar baskını!

İzmit’te bulunan ruhsatsız bir iş yerine düzenlenen baskında koronavirüs tedbirlerini ihlal eden ve kumar oynayan 16 şahsa ve kumar oynatmak için yer temin ettiği belirlenen 1 şahsa olmak üzere toplam 17 kişiye idari para cezası uygulandı.

İzmit’te bulunan ruhsatsız bir

Alınan bilgiye göre İzmit’te ruhsatsız faaliyet gösteren işletme içerisinde sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri iş yerine baskın yaptı. Yapılan baskında işyerindeki 17 şahsın koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe, maske takma zorunluluğunu ihlal ve sokağa çıkma yasaklarını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı.

16 KUMARBAZA CEZA

Ayrıca iş yerinde yapılan aramalarda çöp kutusu içerisinden ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş tabanca sahibine ulaşılarak hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca içeride bulunan 16 şahsa kumar oynadıkları için idari para cezası kesilirken kumar oynattığı tespit edilen 1 şahsa da kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı.

izmit kumar baskini 1 izmit kumar baskini