Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te kumarhane baskını!

Kocaeli Valiliği, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir kumarhaneye baskın düzenledi. Valilik tarafından yapılan operasyonda 12 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli'nin İzmit

Kocaeli Valiliği, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir kumarhaneye baskın düzenledi. Valilik tarafından yapılan operasyonda 12 şahıs hakkında işlem yapıldı. Kocaeli Valiliği konuyla ilgili yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “22.02.2021 günü ilimiz İzmit ilçesinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bir kahvehane içerisinde kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden yapılan uygulamada;

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA…

Kahvehane içerisinde bulunan 12 şahıs hakkında, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma, sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri için idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca kumar oynayan 4 şahsa idari, işletme sahibi 1 şahsa da gerekli adli işlem yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.”