Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te ormanlık alanda intihar etti!

İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerindeki ormanlık alanda bir kişi kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Ceset ormanlık alanda bir çoban tarafından bulundu.

İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca

Alınan bilgiye göre İzmit Gökçeören Mahallesi Kaynarca Yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda çobanlık yapan bir kişi ağaçta asılı birinin olduğunu fark edince durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Yalçın Avcı (37) olduğu öğrenilen kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Avcı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı

MADDİ SIKINTILARI VARDI

İzmit Yenişehir Mahallesinde ikamet eden ve nakliyecilik yaptığı öğrenilen Yalçın Avcı’nın bir süredir maddi sıkıntılar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle yaşamına son verdiği öne sürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yalçın Avcı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.

izmit intihar

izmit ormanlik alan intihar