Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te tacizciye meydan dayağı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde alkollü bir şahıs yolda yürüyen genç kızları taciz etti. Bir otobüse binen tacizciye burada mağdurlar ve yakınları meydan dayağı attı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde alkollü

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bugün akşam saatlerinde şok eden bir olay yaşandı. 40 yaşlarındaki bir şahıs halkevi mevkiinde İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’nda yürüyen bir grup genç kızı taciz etti. Kızları eliyle taciz eden şahıs daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek halk otobüsüne bindi.

Izmitte tacizciye meydan dayagiİZMİT’TE MEYDAN DAYAĞI ATTILAR

Mağdur gençler tacizcinin peşinden giderek halk otobüsüne bindi. Otel Asya önündeki otobüs durağında duran otobüste tacizciyle yüzleşen gençler alkollü olduğu öğrenilen şahsa meydan dayağı attı. Genç kızlar ve yanlarındaki arkadaşları bir süre şahsa meydan dayağı attıktan sonra sakinleştirildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Halk otobüsünden indirilen gençler kısa süre sinir krizi geçirdi. Gençler çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken halk otobüsü şoförü tacizci şahsı araçla uzaklaştırdı. 40 yaşındaki tacizci şahsın kimliği bilinmiyor.