Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’teki mağazada aynı şahıs defalarca mont çaldı!

İzmit İnönü Caddesi’nde yeni açılan bir giyim mağazasında bir şahıs, aralıklarla birden fazla mont çaldı. İKM Başkanı Murat Öztürk, “Krizden etkilenen halk para bulamadığından bu ara sıkça yaşadığımız hırsızlık olayları çoğalmaya başladı” dedi.

İzmit İnönü Caddesi’nde yeni

İzmit İnönü Caddesi’nde iki gün önce açılan bir giyim mağazasında hırsızlık meydana geldi. İddialara göre kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs, mağazadan açıldığından bu yana aralıklarla mont çaldı. Yapılan hırsızlık üzerine mağaza şikayette bulunurken İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk tepki gösterdi.

“HIRSIZLIK OLAYLARI ÇOĞALMAYA BAŞLADI”

Öztürk yaptığı açıklamada, “Özellikle kriz zamanında en çok yara alan esnaf ve mağazalar, anca kendine gelmişken bu sefer de krizden etkilenen halk para bulamadığından bu ara sıkça yaşadığımız hırsızlık olayları çoğalmaya başladı. Bu arkadaş aralıklarla montlar çalarak firmayı zarara uğratmıştır. Özellikle İl Emniyet Müdürümüz Veysal Tipioğlu’nun gelmesiyle azalan bu olaylar biz esnafları çok mutlu etmektedir. Oldukça hassas olan bu durumların önüne geçmek için bizde elimizden geldiğince emniyet teşkilatına yardımcı olmaktayız. Bu tip olayların daha fazla yaşanmaması için paylaşım yapmak zorunda kaldık. Eskisi gibi ürünlerin ucuz olmadığı şu günlerde en ufak hırsızlık yapılması biz esnafları maddi anlamda sıkıntıya sokmuştur. Emniyet teşkilatımızın en kısa sürede bu arkadaşı yakalayacağını canı gönülden diliyoruz” dedi.