Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’teki yangında 2.5 yaşındaki bebek öldü!

İzmit Kozluk’ta bugün meydana gelen yangında yaralanan 2.5 yaşındaki bebek Ç.A. hayatını kaybetti. 17 yaşındaki Z.A.’nın tedavisi sürüyor.

İzmit Kozluk'ta bugün meydana

İzmit Kozluk Mahallesi Aynalı Kavak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 katlı binanın 2. katındaki evde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale etmek, diğer yandan da evde mahsur kalan 5 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

2.5 YAŞINDAKİ BEBEK KURTARILAMADI

Ekipler eve girerek mahsur kalan 5 kişiyi dışarı çıkarttı. Yangında yaralanan 17 yaşındaki Z.A. ve 2.5 yaşındaki Ç.A., sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan Z.A. İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne, Ç.A. ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocukların hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. 2.5 yaşındaki Ç.A bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çıkan yangın ise kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.