Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaçak kumarhaneyi böyle bastılar!

İzmit’te kumarhaneye çevrilen bir daireye operasyon düzenleyen polis ekipleri içeride bulunan 33 kişiye ve kumar oynatmak için yer temin ettiği belirlenen 1 kişiye idari para cezası uygulandı.

İzmit’te kumarhaneye çevrilen bir

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde  Veliahmet Mahallesinde bulunan bir apartmanın 6. Katındaki dairede kumar oynatıldığı ve korona tedbirleri ile kısıtlamalarının ihlal edildiği yönünde gelen ihbarı değerlendiren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda dairenin kumarhaneye çevrildiği ve içeride 33 kişinin bulunduğu tespit edildi.

33 KİŞİ YAKALANDI

Yapılan baskında kumar oynadığı tespit edilen 5 kişi ile bu şahıslara yer temin eden H.E.’ye kumar oynamak ve yer temin etmek suçlarından işlem yapılırken, yine içeride bulunan E.S. isimli bir kişinin üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca dairede bulunan 33 kişiye de koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasaklarının ihlal ettikleri için ayrı ayrı idari para cezası uygulandı.