Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da amcasının oğlunu öldürdü!

Kandıra Bollu Mahallesinde hayvanlarının bahçesine girmesi sonucu tartıştığı amcasının oğlunu tabancayla yaralayan kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Ağır yaralanan amcasının oğlu ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kandıra Bollu Mahallesinde hayvanlarının

Alınan bilgiye göre Kandıra Bollu Mahallesinde meydana gelen olayda İsmail Türkyılmaz, amcasının oğlu olan 56 yaşındaki Üzeyir Türkyılmaz’a ait hayvanların kendi bahçesine girerek zarar vermesi sonucu tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail Türkyılmaz, tabancası ile amcasının oğlu Üzeyir Türkyılmaz’a ateş etti.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Kanlar içinde kalan Türkyılmaz, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla Kandıra M. Kazım Dinç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi atlına alındı. İsmail Türkyılmaz olay yerine gelen jandarma ekiplerince olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınırken ağır yaralanan Üzeyir Türkyılmaz, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

DAHA ÖNCE DE BENZER TARTIŞMALAR YAŞANMIŞ

Evli ve 2 çocuk babası olan Üzeyir Türkyılmaz’ın daha önce de İsmail Türkyılmaz ile aralarında benzer nedenlerden dolayı zaman zaman tartışma yaşandığı öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

uzeyir turkyilmaz cinayet
Üzeyir Türkyılmaz