Karamürsel’deki plajda bulunan bir grup kadın arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Daha sonra kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirine fiziksel saldırıda bulundu. Ereğli Kumyalı Plajı’ndaki olay sırasında bir erkeğin, kadına tekme attığı iddia edildi.
BİR KADIN FENALIK GEÇİRDİ
Çevredeki vatandaşların güçlükle araya girmesiyle kavgaya karışan taraflar güçlükle birbirinden ayrılırken, olayın ardından bir kadın ise fenalık geçirdi. Yere yığılan kadının durumu çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine ekipler, kadını hastaneye kaldırdı.
Kumyalı Plajı’ndaki yaşanan kavganın sebeplerini belirlemek ve sorumluları tespit etmek üzere emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
