Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel’de vahşet: Karısının gözü önünde öldürüldü!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde karısının gözleri önünde bıçaklanan Uğur Deniz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vatandaşlar sağlık ekiplerinin geç geldiğini iddia etti.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde karısının gözleri önünde bıçaklanan Uğur Deniz, kaldırıldığı

Olay, Karamürsel Kayacık Mahallesi, İnönü Caddesi’ndeki halı sahalar mevkiinde meydana geldi. Eşiyle birlikte sahilde yürüyen Uğur Deniz (35) daha önce kavga ettiği ileri sürülen Ersin K. ile karşılaştı. Yanındaki bıçağı çıkartan zanlı, Uğur Deniz’i eşinin gözleri önünde bıçakladı. Ağır yaralanan Uğur Deniz Karamürsel Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Deniz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karamurselde vahset Karisinin gozu onunde olduruldu 1

“ELİNDE KANLI BIÇAKLA GELDİ”

Olayın ardından yaşananlara şahit olan bir vatandaş, “Eşimin arkadaşlarıyla halı sahasını izlemeye gittim. Yaralanan vatandaş kanlar içerisinde koşarak yardım istedi. Arkasından insanlıktan nasibini almamış o cani elinde kanlı bıçağı ile geldi. Yanımda arkadaşımla olay yerinden kaçtık. Bekçiler caniyi gözaltına aldı. Ambulans çok geç geldi. Olaydan 20 dakika sonra geldiler. Eğer o genç adama bir şey olursa, sorumlusu geç gelen ambulanstır” dedi. Polis ekipleri sahilde delil araştırması yaparken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karamurselde vahset Karisinin gozu onunde olduruldu1

Karamurselde vahset Karisinin gozu onunde olduruldu3

UGUR DENIZ

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Valiliği tarafından bir ay boyunca il genelinde uyuşturucuya yönelik
Sıradaki Haber Kocaeli’nin uyuşturucu tablosu açıklandı: 53 kişi tutuklandı!