Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Körfez D-100 karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişi, bir minibüsün kendisine çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Körfez D-100 karayolunda karşıdan

Alınan bilgiye göre Körfez Kirazlıyalı mevkisinde üst geçidi kullanmadan karşıdan karşıya geçmek isteyen Bedel Uğurlu (55) plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir minibüsün kendisine çarpması sonucu yola savrularak ağır yaralandı. Kanlar içinde yolda yatan Uğurlu’yu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ağır yaralandığı belirlenen Uğurlu, ambulansla Körfez Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ!

Uğurlu, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Körfez ilçesinde bulunan Gübretaş Fabrikasında çalıştığı öğrenilen Bedel Uğurlu’nun cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Evli ve 6 çocuk babası olan Uğurlu’ya çarparak yaşamını yitirmesine neden olan sürücü ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.