Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavgada bıçaklandı, kaçarken rayların üzerinde baygınlık geçirdi

İzmit’te kavga ettiği kişiler tarafından bacağından bıçaklanan Eren B.(26), kaçarken kan kaybına bağlı olarak gücü tükenince rayların üzerinde baygınlık geçirdi.

İzmit'te kavga ettiği kişiler tarafından bacağından bıçaklanan Eren B.(26), kaçarken

İzmit’te kavga ettiği kişiler tarafından bacağından bıçaklanan Eren B.(26), kaçarken kan kaybına bağlı olarak gücü tükenince rayların üzerinde baygınlık geçirdi. Eren B., çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılırken, polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DEMİRYOLUNA ATLADI

Olay gece saatlerinde İzmit Kemalpaşa Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri rayların üzerinde bir kişinin yattığını görünce, Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sağ bacağında bıçak yarası olan Eren B.’nin kan kaybına bağlı olarak baygınlık geçirdiğini belirledi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Eren B. tartıştığı kişiler tarafından bıçaklandığı ve korkulukların üzerinden demiryoluna atladığı, sonrasında ise baygınlık geçirdiğini söyledi. Yaralı genç, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, Eren B.?yi bıçaklayan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis şoförü, işe götürdüğü kadına ulaşamayınca durum
Sıradaki Haber Kocaeli’de genç kadın doğal gaz borusuna asılı halde bulundu!