Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kedinin boğazına ip bağlayıp işkence yaptılar

Gebze Mevlana Mahallesinde bulunan bir evin çatı katında boğazına ip bağladıkları kediyi çatıdan aşağıya sarkıtan ve boğazındaki iple havada çeviren, daha sonra da süpürge ile kafasına vuran iki çocuğun görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Gebze Mevlana Mahallesinde bulunan

Gebze Mevlana Mahallesi Erenler Caddesi No:97 adresinde bulunan bir evin çatı katındaki 15 16 yaşlarındaki iki çocuk, önce boğazına ip bağladıkları kediyi çatıdan aşağıya sarkıttı. Bir süre havada asılı kalan kediyi yukarı çeken çocuklardan biri daha sonra boğazındaki iple kediyi havada defalarca döndürdükten sonra yere bıraktı. İkiz kardeş oldukları öğrenilen çocuklardan biri ise yerde can çekişen kedinin başına elindeki süpürge ile defalarca vurdu. Çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği video, kısa sürede sosyal medyada yayılarak tepkilere neden oldu.

ŞİKAYETÇİ OLACAKLAR

Çekilen videoyu sosyal medya hesabında paylaşan SOHAYKO (Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği Başkanı Yasin Yılmaz, kediye işkence yapan çocukların ailesinde şikayetçi olacaklarını belirterek, “Kediye işkence yapan çocukların zihinsel engelli oldukları ve daha önce de bazı hayvanlara işkence uyguladıkları yönünde duyumlar aldık. Eğer bu çocuklar özel gereksinimli çocuklar ise bir an önce koruma altına alınmalıdırlar. Yeni çıkartılan yasa ile derneklerin şikayet hakları ellerinden alınıyor. Biz şikayet hakkımızın geri verilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.