Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kendisine 20 yıl bakan eniştesini tecavüzle suçladı!

20 yıl boyunca yanında kaldığı eniştesinin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olan kadının beyanları üzerine açılan dava bugün görüldü. Davada enişte için beraat kararı çıktı.

20 yıl boyunca yanında

SEBO min 5Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” davasında sanık Sedat Ç. ve tanıklar hazır bulundu. 2019 yılında Mağdur Seda G.’nin şikayeti üzerine açılan davanın bugünkü duruşmasında sanık ve tanıklar dinlendi.

“20 YIL BEN BAKTIM”

Sanık Sedat Ç., “Ben tüm iddiaları reddediyorum. Mağdur Seda benim eşimin yeğeni. Ben babasına, annesine ve iki kız kardeşine baktım. Kendisi alkol alan biridir. Alkol alması ve kaynanasının evini yakması sonradı şikayetçi oldum. Ardından böyle bir şikayette bulundu. Mağdurun kardeşi Melike Ş. de aynı iddialarda bulundu. Savcı dava bile açmadı. Mağdure küçüklüğünden bu yana yanımda kalmıştır. Ekonomik durumum iyi olduğu için her türlü imkanı sağladım. Ev yakma olayından sonra aramız bozuldu. Atılı suçtan beraatimi talep ediyorum” dedi.

“MADDİ MANEVİ HEP YANINDA OLDUK”

Tanık Fahriye Ç. şöyle konuştu: “Sanık eşim mağdure yeğenimdir. 1 yaşından beri maddi manevi bakımını ben üstlendim. Anne babası nikahsız yaşadı. Seda’yı kabul etmediler. Annesi evlendi. Evlendiği eşi çocuğu istemedi. Sonra Seda’ya annem bakmaya başladı. Okula başlayınca kimlik sorunu yaşadı. Sanıkla 18 yıl nikahsız yaşadık. 2016’dan beri resmi evliyiz. Seda’yı benim kızım sananlar var. Eşim Sedat maddi manevi, her şeyi üstlenmiştir.

“DAHA ÖNCE TECAVÜZE UĞRAMIŞTIR”

İddianamede eşimin üzerine atılı suçlarla alakası yoktur. Seda, annemle kaldığı dönemde annem bana bu kızı alın diye serzenişte bulundu. Annemin evini yakmaya kalktı. Psikiyatri servisinde yattı. Eniştesi yine yanındaydı. Hastaneden çıkınca anneannesine dönmek istedi. Beni annemin evinde darbetti. ‘Kocanla yattım. Paralarını yedim’ dedi. Sigarayı yüzümde söndürdü. Vazoyla kendini kesti. O gece sadece eşimi yanına aldı. Yeğenim 16-17 yaşında tecavüze uğradı. Ben bunu duyduğumda yüz felci geçirdim. Seda sorunlu bir çocuktu. Eşimin böyle bir eylemi olmaz.”

KOMŞUSU TANIK OLDU

Sanığın komşusu olan tanık Ömer, “Ailesi kovunca Sedat abilerde kalıyordu. Ben en son Seda’yı evi yaktığı dönemde gördüm. Seda’nın psikolojisinin bozuk olduğunu biliyorum. Ben 45 yıldır kendisini tanırım. Kefilim. Böyle bir şey yapmaz. Seda’nın başkalarıyla birlikte olduğunu duyuyorduk.” ifadelerini kullandı.

SAVCI BERAAT TALEP ETTİ

Katılan Seda G., psikiyatrı ve diğer tanıkların dinlenmeleri hususunda cumhuriyet savcısının görüşü soruldu. Savcı yargılamaya katkısı olmayacağı yönünde görüş bildirdi. Bu tanıkların dinlenmesine yer olmadığına karar verildi. Savcı beraat talep etti. Mahkeme heyeti Sanık Sedat Ç.’yi suçsuz buldu ve beraatine karar verdi.