Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Barosu’nda yeni yönetim görevi devraldı

Kocaeli Barosu’nda eski yönetim kurulu üyeleri yeni yönetime görevi devretti. Başkan Candemir’e mazbata ve mührünü Baro eski Başkanı Cumhur Arıkan takdim etti.

Kocaeli Barosu’nda eski yönetim

Kocaeli Barosu’nun 36. Olağan genel kurulu sonrası yapılan seçimde mevcut başkan Bahar Gültekin Candemir tekrar seçilmişti. Eski yönetiminin çoğu ile devam kararı alan Candemir’in listesini Öteki Adaylar’dan Selda İlgöz Kocayiğit delerek yönetime girmişti. 10 kişilik yeni yönetim, Baro binasında düzenlenen tören ile yeni yönetime görevi devretti. Devir teslim törenine Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, yeni yönetimi ve eski yönetimi katıldı. Programa ayrıca Baro eski Başkanlarından Cumhur Arıkan ve TBB Delegesi Tamer Solakoğlu da katıldı. Eski yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi.

YOLUMUZ AYDINLIK OLSUN

Devir teslim töreninde konuşan Başkan Candemir, “Kıymetli meslektaşlarıma plaket takdimi için düzenlediğimiz törene hepiniz hoş geldiniz. Yolumuz açık aydınlık oldun. Yeni dönemde hukukun üstünlüğü yargının bağımsızlığı için omuz omuza mücadele edeceğimiz arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bir öndeki yönetimimize de baromuza verdileri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Candemir konuşması sonrası eski ve yeni yönetime plaket takdiminde bulundu.

Bahar Gultekin Candemir MAZBATA