Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli de var: 41 ilde büyük operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında olduğu 41 ilde uyuşturucuya yönelik olarak “Narkoçelik-12” operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Yapılan operasyonlarda 268 kişinin yakalandığı bilgisine yer verildi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 41 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak “Narkoçelik-12” operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, gerçekleşen operasyonlarda 858 kilogram uyuşturucunun yanı sıra 795 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 268 kişinin de yakalandığını açıkladı.

41 İLDE

Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların Kocaeli’nin yanı sıra Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük’te gerçekleştiği bilgisini verdi.

558 EKİP KATILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri tarafından yapılan operasyonlarda 558 ekip, bin 635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin katıldığı açıklandı.