Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – 41 Burda AVM’de HES kodu skandalı

Kocaeli Haber – İzmit’te hizmet veren 41 Burda AVM’de HES Kodu skandalı yaşandı. En kalabalık gün olan pazar günü vatandaşlar hiçbir uygulamaya tabi tutulmadan AVM’ye alındı.

Kocaeli Haber – İzmit’te

Ugur ENC min e1623645972212Corona virüsü pandemisiyle birlikte alışveriş merkezleri büyük sıkıntı yaşadı. Aylarca kapalı kalan AVM’ler normalleşme süreçlerinde kapılarını açsa da vatandaşların büyük bölümü korkusundan AVM’ye adım atamadı. Ancak son normalleşme döneminde aşılamaların da etkisiyle vatandaşlar sokağa çıkmaya, kalabalıklara karışmaya başladı. Her şey güzel giderken İzmit’te hizmet veren 41 Burda AVM’de HES kodu skandalı yaşandı.

SORUŞTURMA AÇILACAK MI?

Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan 41 Burda AVM 29 Ağustos Pazar günü öğleden sonra HES Kodu uygulamasını kaldırdı. AVM’lerin en çok tercih edildiği, 41 Burda’nın en kalabalık gün olan pazar günü vatandaşlar saat 18.00 civarında bir süre hiçbir uygulamaya tabi tutulmadan AVM’ye alındı. HES Kodu uygulamasının neden askıya alındığı, HES kodu sorulmadan vatandaşların içeri nasıl alındığı, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün kamera kayıtlarını inceleyerek bir soruşturma açıp açmayacağı merak ediliyor.